(0-262) 22480

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Strada Independentei 124

Orașul Singerei

Scrieți-ne un mesaj

ro

Dezbateri publice

Întrunire de succes în orașul Sîngerei

Întrunire de succes în orașul Sîngerei

13-03-2018, 11:48

Întrunire de succes în orașul Sîngerei

Astăzi, 13.03.2018, în sala festivă a Liceului “Mihail Eminescu” din or. Sîngerei, a fost petrecută o întrunire cu APL, asistenții sociali, serviciile desconcentrate, corpul didactic, membrii sectoareleor de vecinătate, organizațiile nonguvernamentale și de tineret, elevii liceeni și cetățeni din oraș.

 

Institutul de Politici Publice în comun cu IP Sîngerei, avînd ca scop promovarea conceptului de activitate polițienească comunitară în or. Sîngerei a fost adus la cunostință cadrul implimentării Poliției comunitare, crearea unei înțelegere cât mai clară a instrumentelor și mecanismelor oferite de conceptul de activitate polițienească comunitară, identificarea practicilor și mecanismelor optime pentru implementarea conceptului APC în Republica Moldova, actorilor principali care ar putea participa și susține implementarea conceptului de activitate polițienească comunitară. La fel, reprezentanții IPP au propus spre vizionare filmul documentar ”Poliția și Comunitatea: experiențe estoniene”, unde persoanele prezente au vizionat modul de viață, conlucrarea între Poliție și cetățeni, reacționarea și rezolvarea problemelor depistate în alte state.

 

După finisarea filmului au fost spuse păreri, propuneri și problemele cu care se confruntă la general societatea din R.Moldova și căile lor de soluționare. La finisarea măsurii oaspeților au fost aduse cuvinte de mulțumire pentru implicarea, explicarea și implementarea proiectului respectiv anume în or. Sîngerei.

/