(0-262) 22480

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Strada Independentei 124

Orașul Singerei

Scrieți-ne un mesaj

ro

Dezbateri publice

Ziua sportului

Ziua sportului

26-05-2019, 12:48

                                                                         A V I Z              Primăria orașului Sîngerei organizează pe data de 26 mai 2019, ora 9.00 la Complexul Sportiv,,OLIMPIADA-80,,   ,,Ziua Sportului,, Cu genericul: ,,ÎNTR-UN CORP SĂNĂTOS O MINTE SĂNĂTOASĂ,, În program competiții la:                                     1. Crosul (toți doritorii)                                     2. Mini-fotbal (10 barbați)                                     3. Tenis de masă (2 bărbați+1 femeie)                                     4. Volei (6 bărbați, 6 femei)                                     5. Dame (2 bărbați+1 femeie)                                     6. Ridicarea greutăților                                     7. Împins din culcat cu haltera                                     8. Ștafeta familiei (mama,tata,copil)                                     9. Tragerea otgonului (8 bărbați)                                     10. Lupta tradițională(trînta berbec,cocoș) La competiții vor participa echipele organizațiilor, întreprinderilor din or. Sîngerei. Învingătorii vor fi menționați cu diplome și premii bănești.                                                                      Vă așteptăm cu drag!                                  Comitetul organizatoric                                       Tel.069545942

NOAPTEA MUZEELOR marcată anual la Muzeul de Istorie și Etnografie din or. Sîngerei

NOAPTEA MUZEELOR marcată anual la Muzeul de Istorie și Etnografie din or. Sîngerei

19-05-2019, 12:23

NOAPTEA MUZEELOR marcată anual la Muzeul de Istorie și Etnografie din  or. Sîngerei.             Țin să-i mulțumesc mult directorului Muzeului RADU MARANDIUC pentru munca cu dedicație și suflet depus în acest lăcaș valoros, precum și tuturor care-l ajută și contribuie la dezvoltarea Muzeului nostru, la imbogațirea fondului de exponate, celor care promoveaza și cultivă dragostea fața de orașul natal, de meleagul nostru iubit.

Centrul de informare turistica

Centrul de informare turistica

18-05-2019, 12:08

Centrul de informare turistica                   Astazi,18 mai, în or. Sîngerei și-a început activitatea CENTRUL DE INFORMARE TURISTICA. Cu o deosebita plăcere am participat la deschiderea acestuia alături de președintele raionului Grigore Corcodel, de Costel Hadirca, tînar foarte talentat, a cui idee este și fără care nu ar fi fost posibil acest proiect și acest eveniment, alături de familia lui Costel, care-l susține și ajutăîin toate, de alte oficialități și cetățeni din oraș.                Centrul este un rezultat al unei colaborări dintre Asociația Obștească Sinergyhub Sîngerei, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor, Primaria or. Singerei, Muzeul Etnografic Sîngerei. Centrul iși propune să ofere informații turistice oaspeților orașului, să-i facă cunoscuți cu meleagurile noaste, cu istoria și tradițiile oamenilor acestui pamînt.

"Si tu poti fi o stea"

17-05-2019, 12:31

"Si tu poti fi o stea"                    Gala Festivalului - Concurs Republican "Si tu poti fi o stea". Premiul mare și trofeul festivalului - Victor Crihan, L.T. "Olimp" or. Singerei!!!!!!!!!! Și multe locuri premiante și cupe!!!!!!!! Bravo stelutele noi!!!!!

Expo-tîrgului ”Animale mici și păsări de casă”

Expo-tîrgului ”Animale mici și păsări de casă”

12-05-2019, 12:04

Expo-tîrgului ”Animale mici și păsări de casă”   12 mai 2019 Stadionul orășenesc ”Olimpiada-80” La Ediția a IV-a a expo-tîrgului ”Animale mici și păsări de casă” la Sîngerei unde au fost peste 100 de participanți din cele mai îndepărtate raioane ale țării noastre, ba chiar și din Ucraina. Bravo organizatorilor!

Universitatea Populară ,,Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei

Universitatea  Populară  ,,Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei

11-05-2019, 08:55

Universitatea  Populară  ,,Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei''            Astăzi în incinta Liceului Teoretic  ,,Mihai Eminescu,, din oraşul Sîngerei a avut loc cea de-a 7-a ediţie a Universităţii Populare ,, Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei''       La eveniment au participat preşedintele raionului Sîngerei, d-nul Grigore Corcodel, vicepreşedintele raionului, d-nul Mihail Bîrsan, primar interimar al oraşului Sîngerei, d-na Rodica Cojocaru, poetul şi academicianul Valeriu Matei, precum şi mai mulţi poeţi, scriitori, actori din Republica Moldova, dar şi de peste Prut.        Această Universitate oferă noi posibilităţi de dezvoltare pentru tineri, prin organizarea taberelor de vară, participarea la diverse concursuri, recitale de poezii şi cântece.         Evenimentul de astăzi a fost o sărbătoare dublă pentru toţi cei prezenţi în sală, dar mai ales pentru interpretul de muzică populară Nicolae Glib care cu o zi înaintea întrunirii şi-a sărbătorit jubileul de 70 de ani.        Cu această ocazie prietenii, colegii de breaslă au venit cu cele mai sincere şi frumoase urări de sănătate la adresa interpretului.       A doua parte a Universităţii Populare ,, Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei'' ediţia 2019 va avea loc mâine cu începere de la ora 9:00 prin oficierea serviciului divin la mănăstirea Sfinţilor apostoli Petru şi Pavel din satul Bocancea.

Nimeni nu-i uitat, nimic nu se uita !

Nimeni nu-i uitat, nimic nu se uita !

09-05-2019, 08:50

Nimeni nu-i uitat, nimic nu se uita !            Ziua Victoriei,  09.05.19. Complexul Memorial "ETERNITATE" Am adus astăzi omagiu și florile recunoștinței celor care ne-au asigurat 74 ani în urmă pacea, liniștea și un viitor mai bun, sacrificîndu-și propriile vieți.

Cafeneaua familiei

Cafeneaua familiei

06-05-2019, 08:27

Cafeneaua familiei          Mereu au fost stimați și apreciați acei agenți economici din teritoriu care iși aduc contribuția la dezvoltarea or. Sîngerei.           Unul dintre ei este ANA IURCU, agent economic foarte stimat și apreciat în oraș. Antreprenoare notorie atît în raion, cît și în republică. Știind solicitările cetățenilor, dumneaei a decis, către Ziua Orașului, să deschidă în incinta complexului comercial "HERMES" Cafeneaua familiei, unde oamenii să-și petreacă timpul liber împreună cu familia, amenajînd chiar și un colțișor de joaca pentru copii. Frumos! Lucru demult așteptat. Mult succes și RESPECT !

Vă invită la evenimentul Fit &Fun

Vă invită la evenimentul Fit &Fun

01-05-2019, 07:47

FIT&FUN la Sîngerei.       De 1 mai tinerii din cadrul Centrului raional de Tineret Sîngerei au participat la o activitate cu genericul ,, Promovarea modului sănătos de viaţă,, Evenimentul a fost organizat de către Primăria oraşului Sîngerei, în parteneriat cu HerbalifeNutrition, Şcoala de sport ,, D. ATANASOV,, şi secţia raională de Cultură.      Să preţuim sănătatea că-i mai scumpă decât toate!!! NOI  SUNTEM  VIITORUL!!!

"La mulţi ani grădinița mea" GHIOCEL

29-04-2019, 13:25

                                              "La mulţi ani grădinița mea" GHIOCEL   Binecuvîntată a fost clipa cînd micuţii au păşit pragul acestui lăcaş cu 55 de ani în urmă de mîină cu părinţii lor... La care acum acei micuţi sunt bunici şi îşi aduc nepoţeii lor de mîină. Astazi vom împărtăşi emoţiile şi trecutul prin poze şi amintiri zicând: "La  mulţi ani grădinița mea"

Pagina