(0-262) 22480

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Strada Independentei 124

Orașul Singerei

Scrieți-ne un mesaj

ro

Dezbateri publice

Avertizare meteorologică

Avertizare meteorologică

11-01-2019, 09:27

AVERTIZARE  HIDROLOGICĂ Conform datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada 10 – 18  ianuarie în legătură cu zăpada căzută, în râurile mici și bazinele acvatice din ţară,  gheața va fi instabilă și camuflată de zăpadă, iar ieșirea pe ea va prezenta pericol sporit.               Sunt atenționați pescarii să fie prudenți și părinții să-și supravegheze copiii. 10 ianuarie 2019                                                                    ora 13:30                              Centrul Operativ de Dispecerat Republican al IGSU  

START SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ !

 START SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ !

21-12-2018, 08:42

 START SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ! Sărbători fericite tuturor alături de familie și de cei dragi !

Luna cadourilor, luna bucuriilor...!

Luna cadourilor, luna bucuriilor...!

20-12-2018, 08:50

Luna cadourilor, luna bucuriilor...! Vin sărbătorile de iarnă, iar cu ele - surprize, magii... Astăzi bucuriile pentru copiii din or. SINGEREI au venit de la oameni generoși din Elveția (pe care i-am avut astăzi oaspeți dragi în primărie) prin intermediul SB "ELIM MOLDOVA" ( conducător Vasile Cosovan), cu care avem o conlucrare frumoasă de-a lungul multor ani. În numele copiilor le-am multumit din suflet.

În incinta Spitalului Raional

În incinta Spitalului Raional

18-12-2018, 08:54

În incinta Spitalului Raional   În incinta Spitalului raional SÎNGEREI, după reparație, renovare, s-a redeschis Secția consultativă, unde atît pentru personalul medical, cît și pentru cetățeni au fost create condiții decente de muncă și servicii. Cu plăcere am participat la redeschiderea Asistenței Medicale Specializate de Ambulator (AMSA).

Ziua Politiei nationale

Ziua Politiei nationale

17-12-2018, 12:04

Ziua Politiei nationale    Astăzi, de Ziua Politiei naționale, adresez sincere felicitări tuturor polițiștilor din țară și, în mod special, IP SÎNGEREI !  În virtutea activității mele profesionale am avut o permanentă și frumoasă colaborare, care mi-au dat posibilitatea să cunosc cu adevărat poezia și proza minunată și onorabilă a profesii - POLIȚIST Mulţumesc tuturor poliţiştilor pentru colaborare cu APL, profesionalismul, onoarea şi dăruirea de care dau dovadă în îndeplinirea sarcinilor ce au ca prim obiectiv siguranţa cetățeanului.  Doresc tuturor angajaţilor din poliţie, veteranilor, precum şi familiilor Dumneavoastră mulţi ani cu sănătate, bunăstare, optimism, izbîndă în planurile schiţate şi noi realizări întru prosperarea ţării şi poporului nostru.

Campionatul republican la Taekwon-Do

Campionatul republican la Taekwon-Do

17-12-2018, 08:59

Campionatul republican la Taekwon-Do   Or. Sîngerei a avut onoarea să găzduiască astăzi Campionatul republican la Taekwon-Do organizat de Clubul de Taekwon-Do "Stolas Leukas" (antrenor Vasile Panainte, deținator al centurei negre I Dan). Campionatul s-a desfășurat sub patronatul primăriei orașului, cu suportul partenerilor: Consiliul raional Sîngerei, SRL Gelibert, IP Sîngerei, Liceul Teoretic "Olimp", Biserica creștina evanghelica "Emanuil" și Maria Condorachi, șef CM Sîngerei. La Competiții au participat tineri și copii din raioanele Sîngerei, Hîncești, Ialoveni, Telenești, Cantemir, Calarași, Ștefan Vodă și Chișinău.

Ședința Comitetului Executiv al Asociației Raionale de Fotbal

Ședința Comitetului Executiv al Asociației Raionale de Fotbal

06-12-2018, 11:57

Ședința Comitetului Executiv al Asociației Raionale de Fotbal   Astăzi am petrecut ședința Comitetului Executiv al Asociației Raionale de Fotbal SÎNGEREI unde s-au făcut totalurile sezonului fotbalistic 2018 și s-a aprobat scenariul și candidaturile premianților pentru Gala Laureaților fotbalului sîngereian, ediția 2018.

Bradul ce ne va bucura anul acesta!!!

Bradul ce ne va bucura anul acesta!!!

03-12-2018, 12:02

Bradul ce ne va bucura anul acesta!!! Bradul ce ne va bucura anul acesta în sărbătorile de iarna a ajuns în Piața Independenței. Mulțmesc proprietarului care l-a adus în dar orașului. În curîd va ava loc Inaugurarea minunatului Pom de Crăciun, asteptatat cu nerăbdare de mic și mare.

Seara de creație - ,,35 ani de activitate... "

Seara de creație - ,,35 ani de activitate...

28-11-2018, 06:37

Seara de creație - ,,35 ani de activitate... " Seara de creație a conducătorului muzical D-na Vera Gînju ,,35 ani de activitate... " . Un eveniment de suflet, plin de farmecul generațiilor de copii, de voie bună transmisă prin varietatea muzicală, prestație, prieteni dragi, oameni deosebiți, printre care am avut onoarea să luăm parte. Mulțumim copiilor, părinților din grădinița ,, Andrieș" pentru susținere și implicare.  Mulțumim colegii noastre, pentru bucuria cu care ne încântă de fiecare dată! La mai mult și la mai mare !  

ZIUA AGRICULTORULUI

ZIUA AGRICULTORULUI

24-11-2018, 07:16

ZIUA AGRICULTORULUI       Sărbătoarea care marchează sfîrşitul anului agricol. Cu acastă ocazie, astăzi, la SÎNGEREI, am avut un deosebit prilej de a-mi exprima admiraţia faţă de agricultorii raionului, devotaţi gliei strămoşeşti care prin munca asiduă depusă zi de zi, ne aduc pe masă rodul muncii sale – pîinea, atît de preţioasă şi necesară pentru fiecare.       Sarbatoare draga mie, agronom de profesie, care cunosc foarte bine poiezia si proza acestei minunate profesii. Adresez tuturor agricultorilor cele mai sincere felicitări şi urari de multă sănătate, de energie şi optimism, de succese şi împliniri pe potriva asteptarilor, linişte şi căldură în familii. Munca să le fie răsplătită astfel, încât sa le aducă bucurie, bunăstare și belşug, iar cu eforturi comune să se contribuie la dezvoltarea sectorului agroindustrial din țara noastră.

Pagina