(0-262) 22480

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Strada Independentei 124

Orașul Singerei

Scrieți-ne un mesaj

ro

Primarul

Stimaţi locuitori al or. Sîngerei !

 

         Vă mulţumesc pentru că aţi ales să vizualizați saitul Primăriei or. Sîngerei cît și să vă informaţi asupra modalităților de administrare a autorității publice locale, o modalitate prin care Primăria oraşului Sîngerei este mai aproape de locuitorii oraşului, dar şi o modalitate menită să îmbunătăţească activitatea de comunicare între locuitorii oraşului şi administraţia publică locală.

       Mulţumesc tuturor locuitorilor  pentru interesul pe care îl manifestă faţă de toate evenimentele, noutăţile şi activităţile de interes public. În această direcţie doresc să susţin implicarea nemijlocită a acestora pentru ca  oraşul Sîngerei să continuie să se dezvolte. Munca echipei primăriei este depusă pentru confortul cetăţeanului care doreşte să trăiască într-un oraş curat şi prosper.

     Sper să găsiţi acest site funcţional, informativ, uşor de folosit şi, mai presus de toate transparent. Creşterea continuă a numărului său de utilizatori ne arată că suntem pe calea cea bună, constatînd faptul că la  Sîngerei  există o administraţie publică locală deschisă. 
 
 
 
           Cu profund respect
           Primarul oraşului Sîngerei                             Gheorghe Brașovschi