(0-262) 22480

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Strada Independentei 124

Orașul Singerei

Scrieți-ne un mesaj

ro

Noutățile primăriei

Încorporare a tinerilor din raionul Sîngerei

Încorporare a tinerilor din raionul Sîngerei

25-07-2018, 11:11

Încorporare a tinerilor din raionul Sîngerei

 

Această dimineață a început cu manifestarea de încorporare a tinerilor din raionul Sîngerei, care timp de 12 luni vor exercita serviciul militar în Forțele Armate a Republicii Moldova.

 

Deși emoționați, cei 28 de recruți totuși și-au concentrat atenția către șeful Secției administrativ-militare Sîngerei, locotenent-colonel Matei Savca, care le-a adus la cunoștință regulile de comportament, condițiile ce le oferă unitatea militară și orarul vizitelor. Dumnealui a mai menționat că după șase luni de exercitare a serviciului militar, tinerii au posibilitatea de a depune cerere către comandantul unității militare pentru efectuarea serviciului militar prin contract.

 

Cuvinte de încurajare au fost exprimate și de vicepreședintele raionului dl Mihail Bîrsan, care a exprimat convingerea că acești tineri care deja azi vor îmbrăca uniforma militară, cu demnitate își vor onora obligațiunile față de stat și vor fi capabili în orice moment să apere cinstea raionului Sîngerei.

 

Evenimentul de petrecere s-a finalizat cu îmbrățișări și urări de bine adresate băieților de către cei apropiați și funcționarii din cadrul Secției administrativ-militare.

/