(0-262) 22480

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Strada Independentei 124

Orașul Singerei

Scrieți-ne un mesaj

ro

(0-262) 22480

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Strada Independentei 124

Orașul Singerei

Scrieți-ne un mesaj

ro

Noutățile primăriei

"Ședința Asociației raionale pentru Fotbal"

19-08-2020, 11:07

"Ședința Asociației raionale pentru Fotbal"

             Asociația raională de Fotbal Sîngerei, a organizat ședința lărgită a Comitetului Executiv, cu participarea tuturor membrilor (echipe de fotbal) asociați din raionul Sîngerei. La ordinea zilei, au fost puse în discuție mai multe întrebări ce țin de startul noului Campionat raional la fotbal, Cupa raionului și Supercupa. La ședință a fost prezenți Președintele Asociației raionale de Fotbal Sîngerei dl Gh. Brașovschi, vicepreședintele raionului Sîngerei dl Iulian Erimei, membrii prezidiumului ARF.

           Este de menționat, intenția Asociației raionale de Fotbal Sîngerei, de a demara, printre primele din Republica Moldova, competiții fotbalistice la nivel local. În urma deliberărilor, s-a decis ca toate echipele care vor dori să participe în competițiile la fotbal, să prezinte demersurile privind respectarea tuturor prevederilor din anexa nr. 16 din 18.06.2020 a Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică, privind instrucțiunile și angajamentele la desfășurarea meciurilor de fotbal, care ulterior vor fi precăutate la 21.08.2020, în cadrul Comisiei raionale Extraordinare de Sănătate Publică.

        Totodată, în cadrul întrunirii s-a propus organizarea Campionatului raional la fotbal, într-o formulă mai restrânsă. Toți reprezentanții Asociației raionale de Fotbal, cât și reprezentanții echipelor au salutat intenția Comunității fotbalistice din raionului Sîngerei, pentru a relua competițiile sportive la fotbal (nivel local).

/